Home Software ADDACTIS® Workflow

ADDACTIS® Workflow

UW KRACHTIGE PLATFORM DAT IS ONTWORPEN OM ALLE VERZEKERINGSPROCESSEN BINNEN ÉÉN KADER TE STRUCTUREREN EN AUTOMATISEREN, EN DAARMEE VOLLEDIGE CONTROLE TE BIEDEN. 

 bleu_v

De nieuwe regelgevingsvereisten (SOX, Solvency II) hebben (her)verzekeraars die al hun processen moeten integreren in een beheerste omgeving voor heuse problemen gesteld. In deze context zijn data-integratie en procescontrole één van de belangrijkste aandachtsgebieden die voor verbetering vatbaar zijn.

INFO_ADDACTIS Workflow Portrait_113x160

 

Infographic

 

Motion Design

 

 

admin-ajax_wf_leaflet

Download hier de brochure

fuschia_f

De ADDACTIS® Workflow   – oplossing is een nieuw geavanceerd platform voor data- en procesintegratie binnen uw organisatie. De zeer eenvoudige en intuïtieve drag & drop-interface stelt u in staat ieder willekeurig proces binnen enkele uren op te zetten en te automatiseren. Het stelt u ook in staat om ADDACTIS® Worldwide   -software direct binnen de interface te controleren en uit te voeren. U hebt daardoor meer mogelijkheden om al uw controleproblemen het hoofd te bieden.

vert_c

Helvetia Insurance  /  Dr. Thomas Schneeweis,  Head Actuary Group NL

” […]    Wij gebruiken ADDACTIS® Workflow  – deze intuïtieve en snelle software stelt de actuarissen in staat om hun data-voorbereidingsproces veel beter te beheersen en geeft ze een veel dieper inzicht in de data.  […] “

Lees de gehele beoordeling in het Engels

 

 

 

 

 

0meer informatie