Home Software addactis® IBNRS®

addactis® IBNRS®

EEN NIEUWE GENERATIE RESERVERINGSSOFTWARE ONDER ALGEMEEN AANVAARDE ACCOUNTANCY STANDAARDEN OP LOKAAL, INTERNATIONAAL EN SOLVENCY II-NIVEAU.  

bleu_v

Het beoordelen van de voorzieningen van een verzekeraar voor toekomstige schade-uitkeringen en premies, en het inschatten van het aanwezige risico op mogelijke ontoereikendheid van de schadevoorzieningen, zijn fundamentele elementen van het financiële beheer van elke schade (her)verzekeraar.

Onze wereldwijd geprezen reserveringssoftware  addactis® IBNRS®     biedt een eenvoudige omgeving die voldoet aan Solvency II voor alle deterministische en stochastische actuariële projecties. Met enkele drukken op de knop stelt deze software de gebruiker in staat om stap voor stap een volledige claimsanalyse uit te voeren of om bijvoorbeeld correlaties tussen verschillende bedrijfsonderdelen te bepalen.

DELOITTE 2014 market survey_IT SII_199x148 (2)

INFO_ADDACTIS IBNRS Portrait_113x160

 

Infographic

 

Motion Design

 

 

admin-ajax_ibnrs_leaflet

Download hier de brochure

fuschia_f

Om te voldoen aan de Solvency II Pillar 2 en SOX-vereisten, is  addactis® IBNRS®  ontworpen om gebruikers te voorzien van een volledige audittrail en beveiligingschecks.

De nieuwe versie van onze addactis® IBNRS®     software biedt, naast de Bootstrapping en Mack methoden, de innovatieve stochastische Reversible-Jump Markov Chain Monte Carlo-methode aan (RJMCMC methode), alsmede de Munich Chain Ladder en de Dynamische Fisher Lange aan, waarmee het koploper blijft van actuariële reserveringsmethoden.                  

                                                                                                                                                                                                                                                     

marron_c

Helvetia Insurance  /  Dr. Thomas Schneeweis,  Head Actuary Group NL

” […]  addactis® IBNRS®    is het allerbeste op het gebied van reserveringssoftware. Het biedt een enorme flexibiliteit en een intuïtieve toegang tot het reserveringsproces. Vanuit de groep gezien, was het een absolute must om een bedrijfsfunctie te hebben, want dat maakt het gemakkelijker om de communicatie te verbeteren tussen het team groepsactuarissen en lokale actuarissen. Ook met het oog op de SII eisen, is deze software erg waardevol voor ons.  […] “

Lees de gehele beoordeling in het Engels

 

0MEER INFORMATIE