Home ADDACTIS Software

ADDACTIS Software

Software_HD-960x489

“ADDACTIS® Software levert software die al 20 jaar lang door verzekeraars en herverzekeraars gebruikt wordt bij meer dan 2.000 gebruikers in 48 landen. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat ons aanbod voortdurend te verbeteren om zo over de meest efficiënte tools te beschikken teneinde te beantwoorden aan de noden van elke klant. ADDACTIS® Software-oplossingen worden wereldwijd verdeeld door het ADDACTIS® Worldwide-netwerk via lokale kantoren en partnerschappen.” Pascal Mignery – CEO ADDACTIS® Worldwide.

Recente ontwikkelingen van belangrijke regelgevende contexten, zoals Solvency II, SOX, MCEV en IFRS zorgen ervoor dat spreadsheets en traditionele tools tot de grenzen van hun informaticamogelijkheden worden gedreven en beperken steeds meer interne ontwikkelingen. Daarnaast nemen de aanvragen van interne en externe stakeholders in termen van hoeveelheid informatie toe, maar ook veranderen ze voortduren. Tezelfdertijd en aangezien de rapporteringstijden de komende jaren drastisch moeten worden ingekort, zal het een grote uitdaging vormen om de deadlines te halen.

Bij ADDACTIS® Software combineren we de noodzakelijke regelgevende, actuariële en IT-expertise om flexibele, hoogstaande en hoogwaardige softwareoplossingen voor uw onderneming aan te reiken.

De softwarepakketten die door ADDACTIS® Software worden ontwikkeld, zijn speciaal ontworpen door actuarissen en IT-specialisten en worden geprogrammeerd en up-to-date gehouden door een toegewijd team van experts. Al onze softwarepakketten zijn ontwikkeld om kennisoverdracht en onafhankelijkheid te waarborgen. De softwarepakketten van ADDACTIS® Software zijn geen “zwarte dozen”. Alle toegepaste informaticamethodes en -parameters zijn toegankelijk en duidelijk gedocumenteerd.

De softwarepakketten van ADDACTIS® Software beantwoorden aan de ontwikkelings- en veiligheidsnormen die vereist worden door de verzekeringssector, maar ook aan de normen inzake controleerbaarheid en traceerbaarheid. Vandaar dat model governance sterk kan worden verbeterd dankzij het volledige gamma softwareoplossingen van ADDACTIS® Software.

 

0contact